Či už idete so svojimi blízkymi na dovolenku alebo na túru, praktická lekárnička váš nenechá v štichu.

Zahoďte manuálne zubné kefky, ktoré nie sú tak účinné ako tie sonické!

Dentálna hygiena je potrebná pre nás všetkých. Patríte medzi ľudí, ktorí sa pravidelne starajú o svoju ústnu dutinu a chrup? Denne si zuby čistíte, používate zubnú niť a rôzne iné produkty na udržanie sviežeho dychu a zdravých zubov? I napriek tomu, nevidíte požadované výsledky? Hovoríte si, že ste už skúsili všetko, ale nič nefunguje? Mýlite sa! V tomto článku sa dozviete o zázraku, Sonickej kefke, ktorá môže zachrániť Váš chrup.

Sonické zubné kefky sú špeciálnym typom elektrických kefiek, ktoré sú oveľa efektívnejšie v bežnej dentálnej hygiene. V porovnaní s manuálnou kefkou, je viac šetrnejšia k vašim ďasnám, dôkladnejšie odstraňuje zubný povlak (plak) a baktérie v medzizubných priestoroch. Tým predchádza ku vzniku zubnej paradentóze. Avšak, svojím vzhľadom pripomína klasickú zubnú kefku. Funguje na báze malého motorčeka, ktorý rozhýbe štetiny do pohybu. Tým pádom nastáva princíp vysokofrekvenčného stierania „toho nechceného“ vo vašej ústnej dutine. Už žiadne bolestivé zápaly ďasien, či vypadávanie zubov. S používaním sonickej zubnej kefky tomu dokážete predísť! Investujte do seba, oplatí sa to.

Štúdia preukazujú, že používanie sonických zubných kefiek zlepšuje príznaky ochorenia ďasien.

Výhody Sonických zubných kefiek:

  • Šetrné k citlivým zubom a ďasnám (prirodzený pohyb štetín)
  • Oveľa efektívnejšie čistenie (rýchlo, kvalitne, jednoducho)
  • Kvalitné čistenie medzizubných priestorov
  • Odstraňuje baktérie v ústnej dutine
  • Vhodná aj pre deti
  • Výkonnejšia ako rotačné zubné kefky (vyšší počet kmitov)
  • Jednoduché použitie
  • Pomáha na suché ústa
  • Lepšie použitie pre ľudí, ktorí trpia problémami s ústnou dutinou

Pre kvalitnú kúpu sonickej kefky s množstvom benefitov vám odporúčame našu stránku www.sanlux.sk, kde nájdete podrobný popis produktov. Návod na ich použitie a ďalšie informácie, o ktoré sa zaujímate. Produkty sú kvalitné a cenovo dostupné. Samozrejme, že ponuka zubných kefiek je optimálne široká a určite každý človek si nájde to svoje pravé „orechové“.

 

Pre koho je dobrá sonická kefka?

            Jedná sa o dobrú pomôcku pre každého. Fajčiari, deti, ľudia s citlivými zubami, až po bežných používateľov. Tento druh kefky možno spárovať s mobilnou aplikáciou. To zabezpečí, že máte prehľad o svojej hygiene. V kefke môže byť zabudovaný aj časovač, ktorý určí ako dlho si budete umývať svoj chrup. To všetko a ešte viac sa dozviete na vyššie uvedenej stránke.

            Pred kúpou elektrickej zubnej kefky, vám odporúčame, aby ste sa poradili so svojim zubným hygienikom.

Tip na záver

            Pri používaní sonickej kefky na ňu nemôžete tlačiť, inak prestane kmitať

            Ak máte nejaké otázky, pokojne sa nás opýtajte. Jedno je však isté, zdravé zuby sú skutočným bohatstvom.  Ak teda bojujete s rôznymi komplikáciami, ktoré sme v tomto článku vymenovali, určite by ste mali dať sonickým kefkám šancu. Váš život sa môže otočiť o 180 stupňov.