Či už idete so svojimi blízkymi na dovolenku alebo na túru, praktická lekárnička váš nenechá v štichu.

Ako si zbaliť dentálnu hygienu na dovolenku?

Ak sa chystáte na dovolenku, alebo krátky výlet, určite by ste nemali doma nechať svoju obľúbenú zubnú kefku, pastu, medzizubné kefky a niť. Samozrejme sa musia zmestiť do vašej batožiny. Našťastie dnes máte na výber niekoľko šikovných sád, ktoré pohodlne zbalíte aj do menšieho batohu.

Ak hľadáte cestovnú sadu zubnej kefky na dovolenku, tu je niekoľko možností, ktoré by ste mohli zvážiť:

1. Cestovná sada zubnej kefky so skladacou rukoväťou: Existujú zubné kefky so skladacou rukoväťou, ktoré zaberajú menej miesta vo vašej batožine. Tieto kefky majú skladacie alebo výmenne rukoväte, ktoré sa dajú skomprimovať, čo je ideálne pre cestovanie.

2. Cestovná sada zubnej kefky s ochranným puzdrom: Niektoré zubné kefky prichádzajú s ochranným puzdrom, ktoré chráni kefku pred nečistotami a umožňuje ľahké prenášanie. Tieto puzdrá môžu mať tiež funkciu odvodňovania, aby sa zabránilo hromadeniu vlhkosti a rastu baktérií.

3. Elektrická cestovná sada zubnej kefky: Ak preferujete elektrickú zubnú kefku, existujú aj cestovné verzie. Tieto sady zvyčajne obsahujú kompaktný základňu s nabíjacím stojanom a jednu alebo viac náhradných hlavíc.

4. Cestovné mini kefky: Niektoré zubné kefky sú navrhnuté špeciálne pre cestovanie a majú menšiu veľkosť. Sú kompaktné a ľahko sa nosia v kozmetickom vrecku alebo vreckovej taške.

Pri výbere cestovnej sady zubnej kefky sa uistite, že splňuje vaše požiadavky na veľkosť, kompaktnosť a hygienu. Skontrolujte tiež, či je kefka vybavená správnym typom vlákien a tvrdosti pre vaše zuby a ďasná.

Prinášame vám niekoľko tipov.

Cestovný set CURAPROX

Či už ide o štýlovosť či zdravý úsmev, tento cestovný set boduje naplno. So skladacou zubnou kefkou, ovocnou zubnou pastou a dvomi medzizubnými kefkami máte dokonalú starostlivosť vždy poruke. Vďaka rozmerom 9,5 x 6 cm si cestovný set ľahko nájde miesto nielen v cestovnej taške, ale aj v kabelke či jednoducho vo vrecku.

Obsah:

  • Skladacia zubná kefka CS 5460
  • Zubná pasta CURAPROX BE YOU 10 ml
  • Medzizubné kefky CPS 07 prime a CPS 09 prime
  • Držiak na medzizubné kefky UHS 409
  • Krytka na medzizubnú kefku 

S neodolateľnými náhradnými hlavičkami si nadizajnutete vlastnú kefku a zároveň šetríte prírodu.

curaprox cestovny set

 

Máte radšej sonickú?

Sonická zubná kefka GUM Sonic Power White vás poteší nízkou hmotnosťou. GUM Sonic odtraňuje zubný povlak precízne. Hlavica kefky má zúžené vlákna dvoch dĺžok,ktoré pomôžu lepšie dosiahnuť do medzizubného priestoru. Takto jemné vlákna sú zároveň výrazne šetrné aj k citlivým zubom a ďasnám.

Prednosti

  • Šetrná a precízna sonická technológia
  • Vlákna dvoch rôznych dĺžok, ktoré lepšie preniknú
  • Hlavica je šetrná k citlivým zubom i ďasnám
  • Prevádzka na AAA batérii
  • Farba: biela

Pohodlne sa zmestí aj do menšieho batohu.

gum sonic

 

Šikovné balenie zubnej pasty a ústnej vody

Balenie s menším objemom zubnej pasty a ústnej vody vám bez problémov vystačí aj na dlhšiu dovolenku. Balenie do 100 ml nezaťaží batožinu a nezaberie veľa miesta.

pasta a voda

 

Doprajte svojim zubom dôkladnú starostlivosť aj na cestách :-)