Psyllium 200 g

Kód: 8594045475111
€6,20 €5,17 bez DPH €3,10 / 100 g
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.4.2024
Možnosti doručenia

Výživový doplnok PSYLLIUM je rastlinná vláknina. Psyllium je prirodzene bez lepku, je vhodné aj pre celiatikov.

Detailné informácie

Secure payments
Bezpečné platby
Bezpečné online platby platobnou kartou.
Darček k objednávke
Darček k objednávke
Pri nákupe nad 55€ získavate darček.
Free shipping
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo pri nákupe od 59€.
Fast delivery
Rýchle doručenie
Tovar skladom doručujeme do 2 pracovných dní.

Podrobný popis

Psyllium

Výživový doplnok PSYLLIUM je rastlinná vláknina. Psyllium je prirodzene bez lepku, je vhodné aj pre celiatikov

Odporúčané dávkovanie a návod na použitie

Ráno, poprípade aj večer, rozmiešajte v 250 ml vody 1–2 čajové lyžičky (2,5 g–5 g) psyllia a nechajte asi 5 minút napučať. Pripravený nápoj vypite. Psyllium je možné pridať aj do jogurtov, ovocných koktailov, apod. Vždy dôkladne zapite ďalšou šálkou tekutiny. Najvhodnejšie je užívanie nalačno najmenej 30 minút pred jedlom. Maximálna denná dávka pre dospelých je 12,5 g (5 čajových lyžičiek), pre deti, tehotné a dojčiace ženy 2,5 g (1 čajová lyžička) psyllia. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
Referenčná výživová hodnota nie je stanovená.

Upozornenie

Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Dbajte na vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Nie je určené pre deti do 6 rokov. Ukladajte mimo dosahu malých detí! V prípade súbežného užívania s liekmi alebo inými výživovými doplnkami je nutné dodržať časový odstup minimálne 1 hodiny.

Skladovanie

Ukladajte v suchu a tme pri teplote +5 až +25 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Balenie

200 g

Zloženie

Plantago ovata – vyčistené obaly semien skorocelu vajcovitého.

Dodatočné parametre

Kategória: Výživové doplnky
Pomáha pri: Trávenie a pečeň, Vláknina

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: